Op ons online patiëntenportaal kunt u een afspraak inplannen met een zorgverlener, een herhaalrecept aanvragen en een eConsult voeren met uw huisarts.


Toegang tot het patiëntenportaal

  1. maak een nieuw account aan in ons patiëntenportaal
  2. klik binnen 24 uur na ontvangst op de bevestigingslink in de e-mail die u ontvangt
  3. kom naar ons gezondheidscentrum om u te legitimeren, zodat we zeker weten dat u degene bent die toegang krijgt tot uw account in het portaal

Na de legitimatie in ons gezondheidscentrum activeren wij uw account. Vanaf dat moment kunt u gebruikmaken van de online diensten.


Uw gegevens zijn beschermd

Het patiëntenportaal bevindt zich in een beveiligde omgeving. Dat betekent dat uw gegevens zijn beschermd. Alle data worden versleuteld verzonden en versleuteld opgeslagen op beveiligde servers. Uitsluitend u en uw zorgverlener hebben toegang tot uw gegevens. Iedere keer dat u inlogt, krijgt u een verificatiecode per sms. Ook dit is om uw veiligheid te garanderen.


Vragen of problemen

Heeft u een technische vraag? Bijvoorbeeld problemen met inloggen of een foutmelding? Kijk dan bij de ‘veelgestelde vragen’ op de website van Uw zorg online. Technische vragen over het portaal kunnen wij helaas niet beantwoorden in het gezondheidscentrum.
Heeft u een medisch-inhoudelijke vraag? Bijvoorbeeld over herhaalmedicatie? Neemt u dan contact op met ons gezondheidscentrum via ons algemene e-mailadres of via ons algemene telefoonnummer.